Servicen är ganska långsam, men i och med att det är 28 grader ute, en skön svalkande bris, och ett ganska soft liveband som spelar hotelljazz i bakgrunden är det uthärdligt.
En meny bestående av vårrullar i olika versioner, pilgrimsmusslor marinerade i citrongräs och lime, kyckling i kaffirlime och vårlök, samt en avslutning med Mango Sticky Rice levererar en mycket god kväll. Speciellt pilgrimsmusslorna är lysande.
Att vinlistan i princip endast innehåller Australien, Argentina och Chile, med ett undantag för en vit Rhône, från 2008, får man väl bara acceptera. Svårt att matcha vin med en del asiatisk mat.
I morgon vänter en höjdpunkt, igen. Brunch på Shangi-La The Line. Tredje besöket, och jag ser redan fram emot det.
Säger bara Riesling till asiatiskt, kan inte bli bättre, är nog en utav de säkraste vin/mat kombo som finns
SvaraRadera/ Mela lis
Det har du nog rätt i. Jag får helt enkelt lära mig dricka Australiensisk Riesling. Det är ungeför vad utbudet är som bäst på många ställen - på glas vill säga.
SvaraRadera