2009-11-29

Tre timmar till avspark


Men jag vill samtidigt påpeka att man inte ska lita på Euroteam, men den lokala maffian är mer att lita på.

11 kommentarer:

 1. Måste varit en rätt mäktig upplevelse! Först besvikelsen att Zlatan inte startar och sedan succéinhoppet. Kan tänka mig att det var skön ljudvolym på Camp Nou?

  SvaraRadera
 2. Zlatan = Jesus. Hur kändes frälsningen?

  Och fick du några stålar tillbaks från Euroteam?

  SvaraRadera
 3. Vilken arena, vilken stamning. Jublet nar Zlatan kommer in var oronbedovande. Jag lyckades aven fa en kram av den spanska gubben som satt brevid.

  Tur man inte kan spanska, for da hade jag rodnat av alla 'puta'

  Euroteam lovade hela tiden att biljetterna vi bestallade i september var pa vag. Vi hade betalt extra for att fa dem till Sverige en vecka innan. Men vi skulle fa dem pa hotellet lovade de nu. 6 timmar innan avspark far vi veta att de inte har nagra biljetter. tva till bara pa samma hotell som hade samma problem.

  De har lovat pengar tillbaka, men vi har inte sett dem annu. Och kostnad for resa och hotell for de som inte fick tag i nagra andra biljetter. Varning for Euroteam!

  SvaraRadera
 4. Vågar man fråga vad ni fick pröjsa för biljetter på svarta börsen?

  SvaraRadera
 5. Ok, jag är glad över att ni ändå fick sett matchen men dessa Euroteam måste ju hängas ut...

  Vad vet vi om den; vart har de sitt säte? Inom EU? Jag hjälper dig gärna luska lite vart ni således ska anmäla dem...om det är inom unionen.

  SvaraRadera
 6. På sin egen hemsida anger Euroteam Norge som "headquarter". http://www.euroteam.info/contactus.asp
  I övrigt, vilket fantastiskt mål som räddade en match som så långt inte levde upp till hypen - inte framför tv:n i alla fall.
  Till sist, "puta", var det för att marängerna skulle förstå? Annars har jag fått för mig att det är rätt mycket katalanska som gäller på Camp Nou.

  SvaraRadera
 7. Även jag och min farsa blev lurade av Euroteam! 5 timmar innan matchen talar dom om att de inte kommer kunna leverera några biljetter. Lyckades få tag i två biljetter genom hotellet men det blev ju ingen billig historia. Tveksamt om man kommer få tillbaks sina pengar från dom norska skojarna :(

  SvaraRadera
 8. Vi kollade upp Euroteam innan. Såg att de hade över 10 år i branschen, så vi hoppades på att vi inte skulle bli blåsta. Nu får vi se om det blir några pengar tillbaka eller inte. Jag kan berätta att känslan när man sex timmar innan match får veta att man inte har den biljett, man betalade för ett par månader sedan, inte är upplyftande.

  Stämningen på läktaren var annars hög, trots sådär första halvlek. Jag var lomhörd efter presentationen av Madrid (tror jag), efter en visselkonsert utan dess like.

  Jag kan inte höra skillnaden på Spanska och Katalanska svärord, men nog är de katalanska. En stor banderoll på läktaren "Catalunya is NOT part of Spain."

  SvaraRadera
 9. Ok, hör av dig till norska ARN och anmäl dem. Kolla bara så att du vet de har sitt säte där (iaf sin försäljning) och vart transaktionen gått.

  http://www.forbrukertvistutvalget.no/

  SvaraRadera
 10. Ulrik, jag tågluffade i Katalonien 1982 och 1983. Första gången blev jag aningen förbryllad av att Gerona på varje var överstruket och ersatt av Girona ...
  Senare fick jag lära mig att man på Franco-tiden talade spanska offentligt, katalanska i hemmen. Katalanskan har alltid varit mycket levande i Katalonien.
  Och jag har uppriktigt sagt inte heller någon aning om vad "Puta" heter på katalnska - jag borde veta det med tanke på att jag spelat golf med katalaner, men ...

  Till sist, happy hunting vad gäller Euroteam. Att ta betalt för en vara och sedan inte kunna få fram den ...

  SvaraRadera
 11. Vi fick ett mail som sa att de nu processade återbetalningen, so mkunde ta 4 veckor (!!!!!) "Rest assuered you will get your money back" Komiskt att vi fick meddelandet "Rest assured in that you will be enjoying the event" 2 timmar innan de talade om att vi inte skulle få några biljetter.

  Förutom "Puta" skreks den en hel del som lät som "burro", men är inte det smör på franska? Så det var knappast det. Någon som kan hjälpa mig med katalanska smädesord?

  SvaraRadera