2010-12-26

Ska det vara så här?

Kroppen är i chock. 

Först en temperaturskillnad på en sådär 45 grader från 30-35 i Singapore till Stockholm. Lägg på det att luftfuktigheten inte är på de 100 procent huden har vant sig vid. Sedan är utbudet av aktiviteter i Stockholm klockan 04:45 en juldagsmorgon, eller Annandagsmorgon för den delen, ganska begränsat. Jetlaggen bråkar med en. Ska det verkligen vara så?

Vindrickandet har också varit ganska begränsat på sistone. Förvisso öppnade jag en flaska 2006 Barroche Châteauneuf-du-Pape på julafton. Det jag hann prova var bra, men sedan tog svärmor i ett obevakat ögonblick vad hon hittade för att koka kål i. Ska det vara så?

Sedan har jag sett en av de mest smaklösa annonser på länge i in-flightmagasinet. Man behöver inte ha levt i celibat strandsatt på en öde ö i år för att se några sexuella anspelningar i den. Det kan inte bara vara jag som tycker det känns billigt, och allt annat än fokuserat på vad som är i flaskan. Inte för att jag gillade Möet innan, men om det är den imagen man försöker sälja sin Champagne med, väljer jag definitivt annan skumpa även i fortsättningen.


Ska det verkligen vara så här?

God Jul och Gott Nytt år!

1 kommentar:

  1. He he, svärmor, hoppas hon fattade vad hon gjorde... Hoppas kroppen kommer i fas med svensk vinter - klimatförändringen ska det vara så här? Då är vi fucked allihop :-( precis som Moet

    SvaraRadera