2010-06-13

Indulgence

Remission of part or all of the temporal and especially purgatorial punishment that according to Roman Catholicism is due for sins whose eternal punishment has been remitted and whose guilt has been pardoned.

Champagnebrunch Ritz Carlton The Greenhouse. Ett underbart sätt att tillbringa en söndag mellan 11:30 och 15:00. Med Free Flow av Champagne under tiden. Moët & Chandon Grand Vintage 2003 eller Moët &  Chandon Rosé. Eller är egentligen fel ord - man fick båda två.


Ett litet enkelt urval av ostron, skaldjur och sushi.
Jag fick lite dåligt samvete när vi råkade ta en halv Pata Negra-skinka själva. Men i parallellprovningen med Parma så fick man klart för sig hur underbar den var. Att den smälte i munnen var ingen klyscha. Pilgrimsmusslorna var inte fel de heller.Kockarna vid pastastationern tyckte jag behövde lite kolhydrater. Jag accepterade - med tomat, parma, chili och svamp.


Det fanns en del efterätter också. Nedan ett litet urval, både av vad som fanns - och provades. Det kanske inte borde nämnas, men det blev tre rundor med lime-lemon sorbet.

Om man har 50-talet olika ostar har man nästan rätt att skryta om det? Oavsett om man har ett band som spelar live hissmusik i bakgrunden eller inte.


Sedan hade man ju en drinkbuffé också. Men den prioriterades bort.


Givetvis hade de bra utrustning när de fixade sufflén. Tack för den Electrolux.


Dear Father, please forgive me because I have sinned.

2 kommentarer:

  1. Åååååå - måste man välja???? Har de barnpassning?

    SvaraRadera
  2. De har ingen barnpassningen. Men när champagnen flödat ett tag har barnet somnat när de var på väg att krypa bort till glass och godisbuffén - samtidigt som föräldrarna slutat bry sig. Så det är inget problem faktiskt

    SvaraRadera