tag:blogger.com,1999:blog-5894228258321686265.post371440077322366815..comments2023-03-26T10:38:16.486+02:00Comments on vinovis: FredagslammUlrikhttp://www.blogger.com/profile/06450569953902572370noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-5894228258321686265.post-38800681337066410512009-08-11T22:09:46.488+02:002009-08-11T22:09:46.488+02:00Det var sååååå gott! Vinerna också :-) även om vi ...Det var sååååå gott! Vinerna också :-) även om vi gäster inte förstår alla fantastiska smaker och toner. Sent kanske, men tack för en kanonkväll!JPnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5894228258321686265.post-17400456838559361212009-08-08T11:06:24.480+02:002009-08-08T11:06:24.480+02:00Håller med. Så ska det göras. Jag tog hel lammstek...Håller med. Så ska det göras. Jag tog hel lammstek om 1.6 kg, med ben, satte det i ugnen på 160 grader i en pava vin + vatten, med lite rotfrukter och färska örter. Enkelt och gott. Inte så somrigt kanske, men man får förbereda höstenUlrikhttps://www.blogger.com/profile/06450569953902572370noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5894228258321686265.post-81525936749831463392009-08-08T09:23:18.240+02:002009-08-08T09:23:18.240+02:00Fem-sex timmar i ugnen? Kul, det lät som själva de...Fem-sex timmar i ugnen? Kul, det lät som själva definitionen av hur lamm ska lågtempas! Storlek på köttet, temperatur i ugnen? Med ben?Red Screamhttps://www.blogger.com/profile/04263538935813406316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5894228258321686265.post-25941171992411065162009-08-01T15:35:11.563+02:002009-08-01T15:35:11.563+02:00Kopia på min. Men jag hade även någon Rauzan-Ségla...Kopia på min. Men jag hade även någon Rauzan-Ségla, Bric del Fiasc, Cepparello och Barbaresco Asili. Tog även en Montirius för nyfikenheten. Och en Piccolomini. Hade inte tänkt köpa så mycket....Ulrikhttps://www.blogger.com/profile/06450569953902572370noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5894228258321686265.post-39021599654406942092009-08-01T15:30:55.866+02:002009-08-01T15:30:55.866+02:00Över en lång lat frukost började vi löst med att r...Över en lång lat frukost började vi löst med att ringa in en beställning, på slaget 10. Sen tog vi till slut ändå bilen och fyllde på lite Corale, Perrin, Poujeaux och Cantemerle...Finare Vinarehttps://www.blogger.com/profile/01801250126284151329noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5894228258321686265.post-18611155754339272522009-08-01T15:08:20.733+02:002009-08-01T15:08:20.733+02:00God men dyr. Men jag hörde från Franko att du var ...God men dyr. Men jag hörde från Franko att du var på väg dit? Det mesta fanns kvar så du borde kunnat plocka på dig det du ville ha.<br /><br />För min del blev den en del italienskt och en del BordeauxUlrikhttps://www.blogger.com/profile/06450569953902572370noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5894228258321686265.post-20999699338008591982009-08-01T15:03:41.643+02:002009-08-01T15:03:41.643+02:00Instämmer i dina slutsatser och lärdomar! Låter so...Instämmer i dina slutsatser och lärdomar! Låter som en trevlig kväll.<br /><br />Blev det en god jakt i morse?Finare Vinarehttps://www.blogger.com/profile/01801250126284151329noreply@blogger.com